Dota2: The International stiže u bioskope

Izvor: B92, 14.Jul.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dota2: The International stiže u bioskope

KeyArena u Sijetlu biće glavno mesto održavanja The International turnira već narednog meseca odnosno 8. avgusta.

Kako neće svi zainteresovani moći da budu na licu mesta (karte su rasprodate za samo nekoliko minuta) a možda bi želeli da isprate u dobroj atmosferi mečeve omiljenih timova, Valve i Fathom Events dogovorili su da odabrana grupa od oko 400 bioskopa širom Amerike koji spadaju pod “Fathom Digital Broadcast Network” budu lokacije na kojima će Dota2 fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moći da uživo prate turnir.

Na sajtu bioskopa je moguće naći listu svih lokacija ali i kupiti karte za ovaj događaj. Podsetimo da je za ovogodišnji turnir nagradni fond dostigao neverovatnih 15 miliona dolara, a ukoliko ste spavali pod kamenom, više detalja možete pogledati OVDE.

Izvor i foto: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.