Dostupna nadogradnja za Office 365

Izvor: B92, 27.Feb.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostupna nadogradnja za Office 365

Korporacija Microsoft najavila je danas globalnu dostupnost nove, poslovne nadogradnje za Microsoft Office 365.

Najkompletnija Microsoft Office cloud usluga sada ima nove funkcije i prilagođena je potrebama i budžetu malih, srednjih i velikih organizacija.

Pored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint Online, poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Office 365 sa kojim su već upoznati, na maksimalno pet uređaja isporučenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i uvek, sa kontinuirano unapređivanim cloud servisom.

Novi Office 365 je sada prisutan na 69 tržišta i 17 jezika, a biće dostupan na još 20 tržišta i na 16 jezika u drugom kvartalu ove godine.

Predsednik Microsoft office sektora, Kurt DelBene, kazao je da sa Officeom 365 sada svako - od velikih preduzeća do malih biznisa i individualnih potrošača, može imati koristi od povezanosti sa cloudom.

Regionalni menadžer za južni Balkan, Danijela Zečević je kazala da će novi Office stići u Srbiju vrlo brzo, već na proleće.

Microsoft je danas najavio i novi Office 365 set, dizajniran da zadovolji širok spektar poslovnih zahteva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.