Dostupan Adobe Flash Player 10

Izvor: B92, 20.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostupan Adobe Flash Player 10

Kompanija Adobe učinila je Flash Player 10 dostupnim za preuzimanje.

Jovana Milićević




Na stranici www.adobe.com/go/getflashpayer od sada možete besplatno preuzeti novi Adobe Flash Player 10 za Windows, GNU/Linux i Macintosh operativne sisteme, dok se podrška za Solaris očekuje do kraja ove godine.

Unapređenja u vidu nove podrške za korisničke filtere i efekte, izvornu 3D transformaciju i animaciju, naprednu audio obradu i ubrzanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << GPU hardvera smanjiće ograničenja kreativnog procesa dizajnera i programera. Ujedno, ove inovacije doprineće budećem radu Open Screen projekta, kao što je uvođenje Flash Playera 10 na mobilne uređaje.

Flash Player koristiti se na 98% računara sa pristupom internetu, a iz Adobea očekuju da će nova verzija biti podjednako dobro prihvaćena kao i prethodne.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.