ĐAVO SE VRATIO U VELIKOM STILU! Objavljen trejler za DIABLO 4! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐAVO SE VRATIO U VELIKOM STILU! Objavljen trejler za DIABLO 4! (VIDEO)

Posle dugo čekanja.

BlizzCon 2019 je počeo, na radost brojnih fanova ovog legendarnog studija video igara. Na samom početku smo odmah dobili ono što smo i želeli da vidimo – najavu Diabla 4. I to kakvu najavu!

Nakon 30 sekundi odbrojavanja, počeo je sinematik otvaranja koji možete pogledati ispod i koji stvarno izgleda sjajno. Jedno je sigurno – Diablo se vraća svojim mračnim i brutalnim korenima. Ono što već znamo su prve tri klase – Barbarin, Čarobnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Druid, a osim sinematičnog trejlera, dobili smo i gejmplej trejler, koji možete videti dole.

Ono što vidimo jeste zaista impresivna grafika, sa odličnim animacijama i mračnom, depresivnom i sumornom atmosferom – baš onakvom kakvu Diablo želimo da vidimo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.