Diablo III aukcijska kuća

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diablo III aukcijska kuća

Kompanija Blizzard planira da pokrene Diablo III aukcijsku kući početkom narednog meseca. Ovaj servis prvobitno je bio očekivan krajem maja ali je njegovo predstavljanje odloženo jer Blizzard navodi da im je potrebno dodatno vreme da unaprede postojeću stabilnost i reše probleme koji postoje u okviru igre. Kada ovaj servis počne sa radom, korisnici će preko njega imati mogućnost kupovine i prodaje oružja, oklopa i drugog. Ono što treba napomenuti jeste činjenica da će se u okviru ove aukcijske kuće trgovati pravim novcem a Blizzard će od svake transakcije uzimati $1.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dota 2 besplatna za igranje

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012

Kompanija Valve je u toku prethodne nedelje potvrdila da će Dota 2 igra biti besplatna za igranje. Ova izdavačka kuća takođe je najavila i pojavljivanje ove igre u prodaji pri čemu u okviru same igre gde će igrači biti u mogućnosti da kupuju dodatnu opremu i unapređuju likove, ali treba napomenuti...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.