Diablo 3 patch 2.4.1 na PTR serveru

Izvor: B92, 11.Mar.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diablo 3 patch 2.4.1 na PTR serveru

Blizzard je objavio mali uvod u neke od promena koje nas očekuju u novom patch-u. Doduše, ove promene se neće dešavati na live serverima tokom ove sezone, ali se mogu testirati na PTR-u i igraće veliku ulogu u definisanju samog gameplaya u sledećem velikom patch-u.

Pre svega, ono što većinu najviše interesuje su izmene na samim klasama. Barbarian dobija par promena – Hammer of Ancients Skill Rune – Birthright sada radi heal za 3% maksimalnog života na kritičnim udarcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s tim što više nema šansu da ispusti health globe; Ignore Pain Skill Rune – Mob Rule je nerfovan, omogućavanje smanjenog dmg-a koji saveznici prime je sada prepolovljeno sa 50 na 25%; dok je Tough as Nails dobio buff na bonus dmg sa 50 na 100%. Witch Doctor je dobio promenu na Grasp of the Dead Skill Rune – Death is Life u vidu verovatnoće da se pozove Zombie Dog koja se povećala na 70%. Takođe dobija i novi legendarni item – Bakuli Jungle Wraps koji povećava dmg Firebats magije (150-200%) na sve koji su pogođeni ili Locust Swarm magijom ili Piranhas.

Preduga je lista izmena koje je Blizzard pripremio za sve u PTR-u. Pored navedenih, ima i dosta promena u set bonusima na predmetima i mnoge druge koje možete pročitati na njihovom sajtu.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.