Detalji o Firefox 5

Izvor: ITsvet.com, 05.Apr.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji o Firefox 5

Uprkos tome što je Firefox 4 pretraživač na tržište stigao pre nepunih desetak dana nakon gotovo dve godine razvoja. Programeri koporacije Mozilla ne čekaju već su počeli da rade na Firefox-u 5. Ova kompanija je objavila da će se na Firefox 5 čekati mnogo manje nego na Firefox 4. Nova verzija na kojoj je počelo da se radi bi trebala da donese novi korisnički interfejs. Naime, čak 9 novih karakteristika bi ukupno trebalo da bude dostupno u okviru ovog pretraživača. Neke od karakteristika će biti posuđene od Chrome pretraživača, dok će druge biti jedinstvene. Ono što bi Firefox 5 trebalo da donese jeste mnogo veći naglasak na društvenim mrežama.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji o Firefox 5

Izvor: LaptopSvet.com, 06.Apr.2011, 12:31

Uprkos tome što je Firefox 4 pretraživač na tržište stigao pre nepunih desetak dana nakon gotovo dve godine razvoja. Programeri koporacije Mozilla ne čekaju već su počeli da rade na Firefox-u 5. Ova kompanija je objavila da će se na Firefox 5 čekati mnogo manje nego na Firefox 4. Nova verzija...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.