Dell predstavio nove poboljšane serije računara

Izvor: ITsvet.com, 06.Jun.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell predstavio nove poboljšane serije računara

Kompanija Dell predstavila je poboljšane modele svojih vodećih linija računara - Alienware, Latitude, OptiPlex i XPS. Novi modeli pokazuju posvećenost kompanije Dell da pruži najbolje korisničko iskustvo uz poboljšani dizajn i napredne performanse ekrana, kao i poboljšane mogućnosti zaštite podataka i jednostavno rukovanje. Nove XPS i Alienware linije računara karakterišu poboljšane mogućnosti u odnosu na prethodne modele i namenjeni su korisnicima koji zahtevaju najbolje tehnološke performanse. Novi XPS 27 All-in-One računar poseduje ekran osetljiv na dodir sa neverovatnom Adobe RGB Quad HD tehnologijom. Na ovaj način, korisnici imaju mogućnost da uživaju u multimedijalnim sadržajima uz još svetlije i realističnije boje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nova serija Toshiba Satellite L

Izvor: ITsvet.com, 07.Jun.2013, 11:33

Kompanija Toshiba Evropa GmbH predstavila je novu seriju laptop računara za zabavu Satellite L, čime je dodatno proširila sve veći asortiman pristupačnih mobilnih računara novog dizajna za 2013. godinu. Nudeći najnoviju tehnologiju, kao što je ceo ekran osetljiv na dodir, serija Satellite L kombinuje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.