Dell XPS 430

Izvor: ITsvet.com, 13.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell XPS 430

Kompanija Dell je juče predstavila XPS 430, novi model svojih desktop računara. Novi update podrazumeva sjajno, crno kućište sada prelazi standardnih 4GB RAM-a po prvi put i sada XPS 430 karakteriše 6GB 1066MHz DDR3 RAM-a. Osim toga ono što je novo u nedavno predstavljenoj generaciji Core 2 Quad procesora jeste to što je jedan deo Level 2 cache zamenjen za bržu 1333MHz sistemsku magistralu. Ovaj update je prilično neobičan kada je Dell u pitanju zato što na neki način predstavlja jedan korak unazad za ovu kompaniju budući da su neke od video opcija i brzina takta unazađene u odnosu na prethodni model, budući da su sada prisutni 2.33GHz Core 2 Quad i sporija Radeon HD 3450.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

DANILOVIĆ: NE BEŽIMO OD OBAVEZA!

Izvor: Press, 13.Nov.2008

Predsednik Partizana Predrag Danilović govorio je juče povodom blokade računa crno-belih, zbog potraživanja Marfin banke.. .Prvi čovek srpskog šampiona rekao je da klub ne želi da obećava ono što ne može da ispuni i da zbog toga pregovori sa bankom traju već duže vreme. .- Treba...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.