Dell Studio XPS

Izvor: ITsvet.com, 20.Okt.2010, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell Studio XPS

Nedavno su se pojavile informacije o nova tri modela Dell laptop računara. Naime, reč je o tri nova Studio računara koji nosi inovativne naslove XPS 14, XPS 15 i XPS 17 i za koje se navodi da se isporučuju sa anodizovanim aluminijumskih kućištima i čiji su palm rest-ovi izrađeni od brušenog aluminijuma. NVIDIA Optimus je zadužena za grafiku (GeForce GTS 445M na XPS 17) a tu su i opcije za Blu-ray drive-ove, 16GB sistemske memorije i Core i7 centrlani procesor. Za sada nije poznato kada bi se ovi modeli mogli naći na tržištu, niti na kojem tržištu bi se prvo mogli naći, niti su poznate njihove cene a zvanične potvrde kompanije Dell još uvek nema.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dell Studio XPS

Izvor: LaptopSvet.com, 20.Okt.2010

Nedavno su se pojavile informacije o nova tri modela Dell laptop računara. Naime, reč je o tri nova Studio računara koji nosi inovativne naslove XPS 14, XPS 15 i XPS 17 i za koje se navodi da se isporučuju sa anodizovanim aluminijumskih kućištima i čiji su palm rest-ovi izrađeni od brušenog...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.