Dejan Petrović i Big bend podigli publiku Sava centra na noge

Izvor: Blic, 14.Nov.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Petrović i Big bend podigli publiku Sava centra na noge

Trubač Dejan Petrović i Big bend orkestar održali su sinoć koncert u beogradskom Sava centru.

Zbog velikih gužvi na ulazu, koncert je počeo sa 20 minuta zakašnjenja, ali već na samom početku, trubači su pokazali da je bilo opravdano čekanje.

Koncert je počeo kratkim govorom glumca Petra Božovića, koji je pričao o važnosti trube kao instrumenta u muzici, kao i osećanjima koja ona budi kad zasvira.

Nakon burnog aplauza, binu je ustupio Dejanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i njegovom bendu, koji su zajedno sa plesačima od prvih zvuka već podigli publiku na noge.

Dejan Petrović ujedno je sinoć predstavio pesme sa svog novog albuma "Truba libre", ali i podsetio na tradicionalnije pesme izvođene trubom, koje je on u novom aranžmanu predstavio sinoć publici.

Kratak video sa Sabora trubača sa Zlatibora 1996. godine, od kada i postoji orkestar ovog vrsnog trubača, pušten je na video bimu, kao uvod na početak Dejanove karijere.

Hitovi su se nizali, a publika nijednog trenutka nije sedela na svojim sedištima, već su igrajući proveli ceo koncert.

Osim brojnih poštovalaca Dejanove muzike, i poznate ličnosti prisustvovale su koncertu u prvim redovima: Branko Ružić, Goran iz OK benda, Đule Van Gog, Ivan Gavrilović, Zoran Kesić, Igor Rakočević,...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Promovisao album: Održan koncert Dejan Petrović Big Banda

Izvor: Svet, 14.Nov.2014

Sinoć je u Sava Centru održana koncertna promocija novog albuma Dejan Petrović Big Banda “Truba libre”, objavljena u izdanju Multimedia Music.. Pored maestralnog Dejana Petrovića i članova njegovog Big Banda, kao gosti su nastupili Bojana Stamenov, Aleksandar Antić, mladi trubač sa Kosova...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.