Danas počinje Battlefield 1 open beta

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje Battlefield 1 open beta

Jedna od najiščekivanijih igara ove godine, Battlefield 1, od danas će biti dostupna svim PC i konzolnim igračima u okviru besplatne otvorene bete.

PC verzija se downloaduje kroz servis Origin, dok se konzolna distribuira kroz Playstation Store odnosno Xbox Live i ne zahteva dodatnu pretplatu za online igranje.

Određen broj igrača već ima pristup ovoj beti. Naime, putem zvaničnog sajta igre bilo je moguće prijaviti se na newsletter i tako osigurati ključ kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dobijao 1 dan ranijeg pristupa beti. Sem toga, nikakve druge beneficije nisu date ovim igračima.

Što se tiče sadržaja, beta u svojih 8GB ima jednu mapu – Sinai Desert, smeštenu u egipatsku pustinju gde se sukobljavaju britanske i otomanske armije. Po mapi se kreće voz, povremene su pustinjske oluje, a igračima su na raspolaganju i tenkovi, laka konjica i dvokrilci. Od modova su dostupni Conquest za 64, odnosno Rush za 24 igrača, a pored matchmakinga postoji i server browser.

Electronic Arts nije najavio kada će se tačno ugasiti beta, ali se zna da će trajati najmanje četiri dana. Svi igrači koji u beti dostignu rank 15 i budu je igrali tokom četiri različita dana će u punom izdanju igre, zakazanom za 21. oktobar, dobiti poseban orden. KlanRUR ekipa učestvuje u ovoj beti i njihove utiske očekujte uskoro.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.