DaFED#47

Izvor: ITdogadjaji.com, 31.Avg.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#47

DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). 

Vitomir Jevremović – (Digital Mind) – vlasnik i osnivač kompanije Digital Mind koja se bavi primenom interaktivnih i digitalnih tehnologija u kulturi, edukaciji,  zabavnoj industriji i marketingu. Učestvovao je na realizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << brojnih projekata u oblasti produkcije digitalnih sadržaja kako u kulturi,  tako i u video i softverskoj industriji. Autor je projekata kao što su Virtual Reality muzej Nikole Tesle, Virtuelni muzej Zorana Đinđića, vodio projekat kreiranja prvog 3D animiranog filma o kikindskom  mamutu i otvaranja prvog 3D bioskopa u Srbiji u kikindskom muzeju. Autor je softverske platforme ArcheoPack, kao i jedne od najvernijih simulacija flipera – SlamIt Pinball. Dobitnik brojnih priznanja za doprinos razvoju digitalnih tehnologija.

Nebojša Zaklan – (Case 3D) – art director i partner Case 3D kreativnog studija iz Novog Sada. Preko 15 godina u arhitektonskoj vizualizaciji i oblasti marketinga u arhitekturi i nekretninama. Jedan od pionira u Srbiji u ovom polju.

Virtuelna Realnost uzvraća udarac,Vitomir Jevremović

Upotreba VR tehnologija u real estate-u,Nebojša Zaklan

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.