DaFED#38

Izvor: ITdogadjaji.com, 29.Okt.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#38

DaFED#38 će se održati u utorak, 03. novembra 2015. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Company culture će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). 

Agilna organizaciona kultura, Jasmina Nikolić

Building company culture – leading the change, Dušan Zamurović

Sponzori oktobarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Jasmina Nikolić - >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << (Jazillify, preduzetnik i osnivač) – Bavi se agilnim organizacionim razvojem i integracijom poslovnih i razvojnih procesa u softverskoj i drugim industrijama. Sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, Scrum Professional, profesionalni Kanban Coach i Open Space fasilitator. Svetski je pionir u prenošenju agilnih metoda u obrazovanje. Zamenik je predsednika Stručnog tima za reformu visokog obrazovanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Predaje na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 Dušan Zamurović - (Codecentric, IT operations manager) – Počeo je sa završenim IT fakultetom – kao junior programer. Bio je team lead, a sada je IT operations manager. Ponekad se meša i u marketing, logistiku i HR, mada kako on kaže “možda ne bi trebalo”. Programiranje mu je i dalje omiljeno od svega nabrojanog.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.