DaFED#32

Izvor: ITdogadjaji.com, 29.Apr.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#32

DaFED#32 će se održati u sredu, 06. maja 2015. sa početkom u 18h. Predavanja na temu PHP development će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Elasticsearch and Symfony, FosElasticaBundle, Miloš Milojević

BDD i Behat, Saša Stamenković

Miloš Milojević (Eton Digital) – Programer veb aplikacija u Eton Digital-u i zaljubljenik u veb tehnologije, >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << posebno zainteresovan za arhitekturu i optimizaciju baze podataka. Zvanje mastera stekao na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Saša Stamenković (KNP Labs) – Veb developer u KNP Labs i open source entuzijazista. Član Sylius razvojnog tima. Jedan od osnivača Tilda coworking prostora.

Sponzori majskog DaFED-a su kompanijeVega IT Sourcing i Codeplicity.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.