Da li će novi Windows biti besplatan?

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 09:21

Da li će novi Windows biti besplatan?

Da li će novi Windows biti besplatan, kao i Windows 10 pre njega?

Procurio je dizajn i karakteristike novog Windowsa, za koji se pretpostavlja da će se zvati Windows 11, a do njegovog predstavljanja ostala su još četiri dana.

Dosta se priča o novom operativnom sistemu i portal "Betanews" sada postavlja pitanje da li će i ovaj Windows biti besplatan kao i prethodni.

S obzirom da Apple korisnicima daje besplatno svaki svoj novi macOS, očekuje se i da Microsoft >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradi isto i da tako ostane korak ispred konkurencije.

Windows 10 je upravo zbog toga što je bio besplatan bio ispred svih i Microsoft će se sada voditi istom idejom.

Smatraju da nema potrebe da naplaćuju običnim korisnicima, dok kompanije ne bi odmah prešle na novi operativni sistem, pa je jedino logično da se novi OS "pusti" za "džabe".

Pojavile su se i informacije da bi novi Windows mogao da bude besplatan za sve korisnike koji imaju validne licence za starije verzije OS-a.

Novi Windows biće predstavljen 24. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.