DRAMATIČAN VIDEO Otac stolicom gađa sudiju dok izriče blagu kaznu ubici njegove ćerkice

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN VIDEO Otac stolicom gađa sudiju dok izriče blagu kaznu ubici njegove ćerkice

Otac dvogodišnje devojčice koju je, zajedno sa dedom i babom sa kojima se nalazila na ulici, usmrtio vozač automobila kada je zbog prebrze vožnje sleteo s puta, gađao je stolicom sudiju holandskog suda nezadovoljan zbog preterano blage kazne izrečene počinitelju.

Sudija suda u gradu Rormondu izrekla je vozaču kaznu od samo 120 dana društveno korisnog rada, ili 60 dana pritvora ukoliko ne završi rad, preneli su danas svetski mediji.

Sletevši s puta, osuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muškarac, koji je u času nesreće vozio brzinom od oko 120 kilometara na sat u zoni u kojoj je dozvoljena brzina ograničena na 80 kilometara na čas, na licu mestu je usmrtio devojčicu, kao i njenog dedu i babu, stare 67 i 64 godine.

Sudija je, u obrazloženju presude, navela da osudjeniku sleduje kazna kakva se izriče u sličnim slučajevima.

Lokalni mediji, međutim, navode da je sudija takvu odluku donela iako vozač nikada nije izrazio grižu savesti i nikada se nije izvinio.

Video snimak na kojem se vidi kako ozlojedjeni otac baca stolicu i izleće iz sudnice objavljen je na Ju tjubu, nakon čega se na društvenim mrežama pojavilo mnoštvo kritika na račun izrečene kazne.

Prema navodima lokalnih medija, to pitanje je čak pokrenuto u holandskom parlamentu, a poslanik Joram van Klaveren je, navodno, oštro osudio kaznu kao "apsurdno nisku".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac poginule devojčice (2) gađao sudiju stolicom zbog presude čoveku koji ju je usmrtio! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2014

Sudija suda u gradu Rormondu izrekla je vozaču kaznu od samo 120 dana društveno korisnog rada, ili 60 dana pritvora ukoliko ne završi rad..Otac dvogodišnje devojče koju je, zajedno sa dedom i babom sa kojima se nalazila na ulici, usmrtio vozač automobila kada je zbog prebrze vožnje sleteo s puta,...

Nastavak na Telegraf.rs...

(VIDEO) OTAC U AGONIJI: Gađao sudiju stolicom zbog blage kazne ubici ćerkice

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014

Sudija je nesavesnom vozaču koji je pokosio i ubio bebu (2) i njenu baku i deku "odrezala" 120 društvenokorisnog rada, a vozač se nikad nije ni izvinio za zločin, a kamoli da pokaže grižu savesti!..AMSTERDAM - Otac dvogodišnje devojče koju je, zajedno sa dedom i babom sa kojima je bila na ulici,...

Nastavak na Kurir...

Holandija: Stolicom na sudiju

Izvor: Studio B, 22.Nov.2014

Otac dvogodišnje devojče koju je, zajedno sa dedom i babom, usmrtio vozač automobila kada je zbog prebrze vožnje sleteo s puta, gađao je stolicom sudiju holandskog suda nezadovoljan zbog preterano blage kazne...Sudija suda u gradu Rormondu izrekla je vozaču kaznu od samo 120 dana društveno korisnog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.