DOSTIGLI VRHUNAC: Nintendo Switch konzole postavile rekord

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSTIGLI VRHUNAC: Nintendo Switch konzole postavile rekord

Rekordna prodaja u SAD-u.

Nintendo je objavio da je tokom protekle nedelje dostigao rekordnu prodaju u SAD-u. Samo u period između 24. i 30. novembra prodato je 830.000 Nintendo Switch konzola.

Tome je doprineo i tradicionalni praznik kupovine „Black Friday“ zahvaljujući kome je cena nove i jeftinije Nintendo Switch Lite konzole bila samo 199 dolara, pri čemu se u kompletu dobijala i igra Mario Kart 8 Deluxe. Realna prodaja je i veća, ali u ovaj izveštaj nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušli podaci tokom „Cyber Monday“ prodajnih akcija. Uglavnom, do sada je samo u Americi prodato više od 17.5 miliona Switch konzola.

Dobroj prodaji verovatno je pomoglo i to što je Nintendo Switch Lite uvrštena u CNBC-jevu listu najboljih poklona za praznike. Da podsetimo, ova konzola je sposobna da koristi iste igre kao i Switch, a jedina razlika je što ne može da se poveže sa TV-om, kao skuplji model.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.