DOSKOČILI PRAVILIMA: Ova aplikacija cenzuriše vaše GOLE FOTKE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSKOČILI PRAVILIMA: Ova aplikacija cenzuriše vaše GOLE FOTKE! (VIDEO)

Društvene mreže više ne bi bile iste.

Mnogi ljudi na društvene mreže stavljaju sadržaj za koje tvorci istih smatraju da su neprikladni. Ne gleda se da li je u pitanju umetničko delo ili jednostavno način izražavanja slobode, pa društvene mreže skoro bez prethodnog razmišljanja uklanjaju takve stvari.

"Nood" je aplikacija koja funkcioniše po principu cenzure. Pomoću nje se pokrivaju bradavice i intimni delovi, stavljajući na njih crtane "nalepnice". Model >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Melina Dimarko je izumitelj ove aplikacije, a na ideju je došla kada joj je Instagram označio neke toples fotke kao neprimerene.

Na žalost, aplikacija je odbijena i od strane Epl i Gugl prodavnice, ali Dimarko je svejedno srećna jer je to njen način izražavanja stava. Kako kaže, drago joj je što je istakla besmislenost pravila društvenih mreža.

Pogledajte kako izgleda njena aplikacija.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.