DOŠAO JE KRAJ: Gasi se podrška za Windows 7, evo kako će to uticati na Gugl Hrom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠAO JE KRAJ: Gasi se podrška za Windows 7, evo kako će to uticati na Gugl Hrom

Došao je kraj posle toliko godina...

Microsoft više neće nuditi zvaničnu podršku za Windows 7 operativni sistem. Međutim, ostaje pitanje šta će biti sa Gugl Hrom pretraživačem.

Gugl je istakao da planira da nudi podršku za Hrom na Windowsu 7 bar godinu i po dana nakon što Microsoft prestane da pruža podršku.

To znači da će Hrom i dalje da dobija ažuriranja, i to bar do 15. jula 2021. godine.

Važnost ažuriranja za Hrom je u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što će omogućiti web pretraživačima da rade na Windows 7 i Windows 10 sistemima bez problema.

Ovu objavu su mnogi očekivali, a naročito korisnici Chromium Edge pretraživača, piše sajt Neowin.

S obzirom na to da će Hrom u potpunosti biti podržan za Windows 7, to znači i da će i Edge takođe biti podržan, bar još tih godinu i po dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evo kako da besplatno sa Windows 7 pređete na Windows 10

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Neki korisnici su zabrinuti jer Microsoft više ne pruža podršku za Windows 7 operativni sistem. Evo, zato, kratkog uputstva kako da sa Windows 7 besplatno nadogradite svoj računar na Windows 10...Jedina pretpostavka je da imate Windows 7 (ili Windows 8) koji je legalno aktiviran, odnosno da imate...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.