DOPALA MU SE IGRA: Tražio da se više pojavljuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOPALA MU SE IGRA: Tražio da se više pojavljuje

Svideo mu se projekat...

Kao što smo mi oduševljeni činjenicom da ćemo se družiti sa Kijanu Rivsom u igri "Cyberpunk 2077", on je izgleda još više fasciniran time što je deo tako ambicioznog projekta.

Već je poznato da će ga igrači viđati dobar deo igre, pošto je on karakter sa najvećom količinom dijaloga u igri, i to je zahvaljujući njegovom oduševljenju, zbog kojeg je vreme tokom kojeg će se on pojavljivati u igri duplirano.

Informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi od osobe koja će pozajmljivati glas Džoniju Silverhendu u sinhronizovanoj verziji igre za tržište Italije.

Glumac je otkrio kako mu je duplirano vreme potrebno za kompletiranje snimanja glasa, i da je za to upravo razlog napor Kijanu Rivsa da bude što prisutniji u igri.

To što se ovom poznatom glumcu dopala igra, znači da je dao sve od sebe tokom rada na igri i možemo da očekujemo dobre rezultate kada se "Cyberpunk 2077" pojavi 16. aprila naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.