DDR3 RAM dobija SSD slotove

Izvor: ITsvet.com, 07.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DDR3 RAM dobija SSD slotove

Apacer radi na razvoju DDR3 RAM stick memorije koja ima slotove u koje se mogu postaviti M.2 SSD i CFast CompactFlash kartice. Ideja je da se iskoristi sav dostupni prostor te da se postave sve neophodne komponente. Apacer M.2 SSD izgleda kao mala ploča RAM-a koju odlikuje slot sa bočne strane koji pruža podršku za sve tri dužine M.2 SSD. Slotovi koriste SATA III za prenos podataka preko konektora sa gornje strane svake pločice dok se snaga preuzima sa RAM slota. CFast kartice su brže verzije CompactFlash kartice. Apacer za sada nema u planu komercijalno predstavljanje na tržištu korisničkih uređaja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apacer DRAM-Mounted SATA driveovi

Izvor: ITsvet.com, 07.Avg.2014

Tanki i lagani klijenti dobijaju na popularnosti ovih dana čak i u desktop prostoru – od Intel NUC pa sve do Steam Machne, ideja je da bi veliki broj korisnika želeo da usvoji sisteme forme špila za kartanje. Kompanija Apacer je predstavila nedavno projekat koji bi ovde mogao da nađe veliku primenu....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.