DC++ 0.802

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DC++ 0.802

DC++ je open source klijent za Windows za Direct Connect mrežu. Direct Connect korisnicima omogućava razmenu fajlova putem interneta bez ikakvih ograničenja. Podrška za ruter i firewall je integrisana, a upotreba je veoma jednostavna. DC++ 0.802 je najnovije izdanje koje je objavljeno, a ono što ga odlikuje jeste rešen problem koji je postojao sa curenjem resursa, obezbeđena je zakrpa za BLOM kada je h>32, kao i zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja prilikom zatvaranja liste za preuzimanje. Rešen je i problem koji je dovodio do prikazivanja pogrešne liste kada je DC++ pod teškim opterećenjem.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

IcoFX 2.3.1

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012

IcoFX je all-in-one rešenje za kreiranje ikona, ekstraktovanje i editovanje. Imajući u vidu da postoji veliki broj alata i više od četrdeset efekata, praktično nema nikakvih ograničenja kada govorimo o kreiranju ikona. IcoFX 2.3.1 izdanje je najnovije koje je objavljeno i odlikuje ga manji broj...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.