D-Link DIR-845L

Izvor: PCAxe.com, 24.Maj.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D-Link DIR-845L

DIR-626L porastao, ali ne samo u visinu  
Posle vrlo primaljivog D-Link DIR-626L rutera, koji je dokazao da se može napraviti pristupačan ruter odličnog dizajna i dobrih performansi, D-Link je nastavio istim pravcem i predstavio je model DIR-845L.
I ovaj ruter je takođe „valjkasti“, a može se reći da je očigledno da su inženjeri D-Linka primetili da osim performansi, kao mogućnosti, i dobar dizajn može poboljšati prodaju rutera, te stoga i ne čudi što i 845L model ima isti oblik kao i DIR-626L za koji smo ranije konstatovali da je fenomenalan.
Za razliku od DIR-626L, DIR-845L ruter podržava brzine do 600 Mb/s, i SmartBeam tehnologiju. Istovremeno je i cloud ruter, tako da je korisniku data mogućnost kontrole podešavanja iz daljine što može biti odlična opcija u pojedinim slučajevima. Takođe tu je i jedan USB 2.0 port koji će korisniku omogućiti da na njega poveže recimo hard disk i napravi kućni multimedijalni server za vrlo laku razmenu fajlova. Postoji mogućnost da se na USB port priključi i štampač i da se tako USB štampač “deli preko mreže”...
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.