Crtaći koje nećete hteti da prestanete da gledate

Izvor: ItRešenja.com, 24.Maj.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crtaći koje nećete hteti da prestanete da gledate

Već punih 79 godina Dizni ispunjava najlepše dečje maštarije i pretvara ih u crtane filmove koje želimo da gledamo opet i opet. Ovu nedelju provedite sa svojim klincima uz omiljene Diznijeve klasike koji na Pickboxu mogu da se nađu u velikim količinama, neki prevedeni, a neki sinhronizovani. Zabavite se uz vrckavog Tarzana, preduzetne životinje iz Pobune na farmi, nestašnog Simbu iz Kralja lavova, simpatičnog Kvazimoda iz Zvonara Bogorodičine crkve, Petra Pana i mnoge druge vesele likove >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << koje će vas povesti na uzbudljivu animiranu vrtešku.

Veoma posebna priča

Svaka Diznijeva priča je posebna, a posebna je i kosa prelepe Zlatokose iz filma Zlatokosa i razbojnik (Tangled). Uzbudljiva, duhovita, pomalo ubrzana i manje emotivna verzija Zlatokose, Zlatokosa i razbojnik je crtać koji nećete hteti da prestanete da gledate čak i nakon okruglih 100 minuta, koliko traje film, a koliko je verovatno duga i kosa naše predivne princeze.

Iza zveri se krije drag princ

Lepotica i zver je 30. po redu film koji je nastao u Diznijevoj radionici, a očaravajuća Bel i strašna Zver su bili toliko uverljivi, da je Akademija morala da im dodeli dva Oskara. U ovom prelepom crtaću saznajte da li je Zver tako strašna kao što izgleda, kako to da čajnik i svećnjak mogu da pričaju i kako će se jedna pametna i lepa mlada žena snaći zarobljena u dvorcu.

U džungli su sve najzabavnije životinje

Tarzan je oduvek bio simbol pustolovine i lepote života u divljini. Da ništa nije nemoguće, pa čak ni to da dečak odraste sam sa gorilama i divljim životinjama u džungli, dokazuje jedan od najpopularnijih crtaća svih vremena koji je osvojio jednog Oskara. Na Pickboxu naravno možete da nađete oba dela ovog crtaća.

Pod morem su najlepše princeze

Sinhronizovani crtać čija se radnja odvija pod morem oduševiće vas svojom lepotom i razigranim morskim stvorenjima. Lepu Arijel pratite u još dva prevedena nastavka: Mala sirena 3: Arijelin početak i Mala sirena 2: Povratak u more. Neka dva Oskara budu garancija za ovaj predivni crtać o morskoj princezi koja se odlučila na život na kopnu.

Aladin i čarobna lampa

Najčarobniji od svih Diznijevih crtaća je onaj o Aladinu, običnom mladiću koji ima san da se oženi prelepom princezom. Da ništa nije nemoguće dokazuje duh iz čarobne lampe koji je spreman da Aladinu ispuni tri želje. I ovaj predivni film je osvojio dva Oskara, a na Pickboxu su dostupna oba nastavka.

Hakuna matata!

Najbolji crtaći nisu rezervisani samo za klince, nego i za odrasle koji su mladi u duši. Najbolji film u kom će podjednako uživati i deca i odrasli je onaj o malom Simbi koga čeka velika budućnost u njegovoj rodnoj Africi. Kralj lavova rastopiće i najtvrđa srca i pokazati da se uvek vredi boriti za ispravnu stvar. Nakon prvog, odmah na Pickboxu pogledajte i Kralja lavova 2: Simbin ponos i Kralja lavova 3: Hakuna Matata.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.