CrossfireX se odlaže za sledeću godinu

Izvor: ItRešenja.com, 26.Nov.2020, 16:38

CrossfireX se odlaže za sledeću godinu

Izgleda da Microsoft-ova nova konzola neće baš dobro proći ove zime. CrossfireX, predstojeći FPS za Xbox One, Xbox Series X/S i PC, propustiće svoj prvobitno planirani izlazak za 2020. godinu. Objavljeno je da će igra ugledati svetlost dana tokom 2021. godine.

Za kašnjenje ovog FPS hita okrivljena je epidemija koronavirusa. Nakon dugo razmišljanja i uzimanja u obzir izazova s kojima se razvojni time suočavao, odlučeno je da se odloži izlazak CrossfireX do 2021. godine. Premeštanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << izdanja biće omogućeno da se urade dodatna testiranja i usavrši igra pre izlaska na tržište.

Kašnjenje podrazumeva da će igrači morati da sačekaju da igraju single player u ovoj igri, na čemu radi Control Remedi Entertainment. U svakom slučaju, ovo predstavlja zastoj za Microsoft. CrossfireX je bio jedna od nekoliko ekskluzivnih igara za Xbox Series X i Series S, nakon što je Microsoft odložio Halo Infinite za 2021. godinu. The Medium je odložen zbog igre Cyberpunk 2077. Početak ove generacije Microsoft konzola biće težak.

Izvor:

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.