Core FTP LE 2.2 (Build 1778)

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2013, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Core FTP LE 2.2 (Build 1778)

Core FTP LE je besplatni Windows softver koji podrazumeva karakteristike FTP klijenta, među kojima su SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN, integracija pretraživača, nastavak FTP prebacivanja fajlova, drag & drop podrška i mnoge druge. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Core FTP LE 2.2 (Build 1778) i sa sobom donosi određene izmene i unapređenja u odnosu na prethodnu verziju. Među njima je i rešenje za problem koji je onemogućavao editovanje .htaccess fajlova, zakrpu za slabu tačku koja je dovodila do SFTP problema sa velikim fajlovima, kao i druga dodatna SFTP unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

uTorrent 3.3.1 Build 29812

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2013

uTorrent je popularni BitTorrent klijent koji odlikuje veliki broj karakteristika koje su prisutne i u drugim BitTorrent klijentima, uključujući prioritetizaciju propusnog opsega, automatsko RSS preuzimanje i Mainline DHT koji je kompatibilan sa BitComet-om. Ono po čemu je uTorrent takođe poznat...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.