Cooler Master Storm Sonuz slušalice

Izvor: PCAxe.com, 22.Avg.2012, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cooler Master Storm Sonuz slušalice

Ni na nebu, ni na zemlji  
Posle odličnih modela tastatura iz CM Storm serije, koje su namenjene igračima, kompanija Cooler Master je nastavila da popunjava ponudu periferija za ovu grupu korisnika te smo odlučili da testiramo i CM Storm Sonuz model slušalica.
Reč je o gejmerskim slušalicama koje su pre svega zanimljive zbog toga što im cena nije „astronomska“, a u domaćim prodavnicama se mogu pronaći po ceni od 55-60 eura.
Kako se pokazao ovaj model, i da li će dobiti pohvale kao što su dobile igračke tastature iz CM Storm serije saznaćete u ovom testu.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Procurele slike Cooler Master Storm Scout II modela kućišta

Izvor: PCAxe.com, 22.Avg.2012

Kompanija Cooler Master je poznata po svojim kućištima svih cenovnih rangova - od onih namenjenih kancelarijama, preko gejmerskih, pa sve do big tower kućišta namenjenih skupim konfiguracijama. Tako je Cooler Master spremao novo kućište iz svoje vrlo poznate Storm serije namenjenih igračima aka...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.