Cooler Master CM Storm Octane tastatura i miš

Izvor: PCAxe.com, 08.Okt.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cooler Master CM Storm Octane tastatura i miš

Cooler Master je predstavio CM Storm Octane – kombo tastature i miša, koji bi po dizajnu i specifikacijama najviše trebali da odgovaraju gejmerima. Octane tastatura i miš dolaze sa sedam različitih boja za pozadinsko osvetljenje i više načina osvetljenja, pa korisnici i za tastaturu i za miša mogu zasebno birati boju osvetljenja, kao i da li žele potpuno ili blago pulsirajuće osvetljenje.
CM Storm Octane tastatura dolazi sa tasterima za medija komande, zasebnim dugmetom za uključivanje/isključivanje pozadinskog osvetljenja, kao i opcijom za isključivanje Windows dugmeta dok ste u igri.
Ova tastatura korisnicima nudi i mogućnost istovremenog stiskanja 19 tastera, kao i mogućnost podešavanja brzine ponavljanja komandi, kako bi se osiguralo da tastatura neće „progutati“ neke Vaše komande, čak i ako ste reprogramirali tastere. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.