ComTrade Group i LG potpisali ugovor

Izvor: ITsvet.com, 10.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ComTrade Group i LG potpisali ugovor

ComTrade Group, najveća ICT korporacija u regionu Jugoistočne Evrope, potpisao je novi ugovor sa multinacionalnim gigantom, kompanijom LG Electronics vredan više desetina miliona evra. Ovaj ugovor obezbediće srpskom tržištu izbor od oko 1000 proizvoda iz LG ponude potrošačke elektronike po specijalnim cenama, usklađenim sa kupovnom moći naših građana. Proizvodi će biti dostupni u maloprodajnim objektima širom Srbije. Planira se da u narednom periodu ove dve kompanije pokrenu više društveno odgovornih projekata u oblasti školstva, zdravstva i sporta, čime će biti ostvarena velika korist za domaću ekonomiju, ali i za društvo u celini.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ComTrade ulazi i na tržište potrošačke elektronike

Izvor: EMportal, 09.Okt.2008, 16:37

Ugovor koji je ComTrade potpisao s južnokorejskom kompanijom LG Elektronics doneće, prema rečima Veselina Jevrosimovića, predsednika ComTradea rast te kompanije u 2009. za 30 miliona dolara.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.