Čist fotorealizam: GTA 5 Naturalvision Remastered mod

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čist fotorealizam: GTA 5 Naturalvision Remastered mod

NaturalVision, jedan od najpopularnijih modova koji igri daruje novi i ulepšani život, je dobio Remastered verziju koja će vas primorati da se ozbiljno zapitate – Da li je ovo GTA 5, ili slika iz stvarnog života?

Ovaj mod je potpuno prerađen sa brojnim ispravkama u ambijentalnim bojama, vremenskim prilikama i osvetljenju. Kreator moda, Razed, je u ovaj proces uložio preko 1200 sati tokom 6 meseci, a tokom tog perioda on je pregledao preko 40 sati video sadržaja i na stotine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografija kako bi GTA 5 što više ličio na okruženje južne Kalifornije.

"Estetika iza NaturalVision Remastered je inspirisana od strane Forza Horizon 3, Watch Dogs, GTA IV i drugih naslova. Brojni ambijentalni detalji su uzeti iz tih naslova i reprodukovani u Grand Theft Auto 5", naveo je Razed.

Mod je besplatan za preuzimanje sa sajta gta5-mods, proces instalacije je jednostavan i jedino vam je potreban moderski alat OpenIV i VisualV, a najbolje od svega je to što Natural Vision Remastered skoro uopšte neće uticati na vaš sadašnji broj sličica u sekundi.

Izvor: Play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.