Cisco ukida 4000 radnih mesta

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisco ukida 4000 radnih mesta

Cisco Systems je najavio da će u narednom periodu ukinuti četiri hiljade radnih mesta, što je obuhvaćeno planom o rebalansu. Još uvek nije poznato u kojim regionima će radna mesta biti ukinuta niti kada bi se takav potez mogao očekivati, ali se očekuje da će na ovaj način biti ostvarena ušteda od $550 miliona. Čelnici kompanije Cisco prvi put su objavili plan o rebalansu u toku nedavno održane konferencije gde su obelodanjeni finansijski rezultati za kvartal koji je upravo završen. Cisco Systems je zabeležio $12.4 milijardi prihoda, što je povećanje od 6 odsto u odnosu na prethodnu godinu, kao i zaradu od $2.3 milijarde, što je porast od 18 odsto.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Foxconn zabeležio 10 odsto rasta

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2013

Foxconn Electronics zabeležio je porast prihoda od 10 odsto u toku drugog kvartala ove godine. Uzimajući u obzir činjenicu da se u toku septembra očekuje predstavljanje Apple-ovih novih iPhone, iPad i iPad Mini uređaja, procenjuje se da će prihod kompanije Foxconn zabeležiti značajan rast u narednim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.