Chrome OS verzija 29

Izvor: ITsvet.com, 24.Avg.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chrome OS verzija 29

Stabilni Chrome kanal unapređen je na verziju 29.0.1547.57 za sve Chrome OS uređaje, osim za Lenovo Thinkpad X131e. Ovaj build donosi veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke, sigurnosna unapređenja kao i različita druga unapređenja, a sistemi će ovaj update primiti u narednih nekoliko dana. Među najvažnijim izmenama su obezbeđeni Kernel 3.8 za Pixes i Samsung 550. Novi „Immersive“ režim rada, mogućnost navigacije kroz istoriju upotrebom dva prsta, sinhronizacija odabira podrazumevanog wallpaper-a za sve uređaje, kao i veliki broj drugih.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Android Open Source Project

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2013, 11:04

Android 4.3 update donosi veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke u okviru Google-ovih Nexus uređaja. U okviru nove verzije obezbeđena je zakrpa za probleme sa multi-touch opcijom i GPS probleme. Ova unapređenja su i na AOSP takođe, ne samo u okviru JSS15Q build-a za 7“ tablet računar,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.