Chrome OS netbook u decembru

Izvor: ITsvet.com, 28.Nov.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chrome OS netbook u decembru

Odluka kompanije Google da završi Chrome OS do kraja ove godine bi mogla da uključuje određena limitirana hardverska izdanja koja bi ova kompanija izdala pod svojim brendom. Slično prošlogodišnjem pristupu sa Google Nexus One smart telefonom, personalni računari bazirani na Chrome OS operativnom sistemu bi mogli da budu ograničeni na „prijatelje i porodicu“ odnosno uži krug korisnika koji su voljni da isprobaju beta verziju operativnog sistema. Za sada nisu poznati nikakvi detalji o specifikacijama Google hardvera ali se smatra da bi one mogle da budu u liniji sa Acer test modelom koji je korišćen tokom razvoja OS-a.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Chrome OS netbook u decembru

Izvor: LaptopSvet.com, 29.Nov.2010, 11:08

Odluka kompanije Google da završi Chrome OS do kraja ove godine bi mogla da uključuje određena limitirana hardverska izdanja koja bi ova kompanija izdala pod svojim brendom. Slično prošlogodišnjem pristupu sa Google Nexus One smart telefonom, personalni računari bazirani na Chrome OS operativnom...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.