Chrome OS 30 stabilni build

Izvor: ITsvet.com, 16.Okt.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chrome OS 30 stabilni build

Ljudi koji koriste beta verziju Chrome Os operativnog sistema uživaju u novim funkcijama ekrana osetljivog na dodir ove platforme od septembra. Sada je karakteristika odabira teksta pritiskom ekrana i drag & drop podrška stigla na stabilni build ovog operativnog sistema u vidu najnovijeg update-a softvera. Dok su ove karakteristike beskorisne ako koristite bilo koji drugi uređaj sem Chromebook Pixel modela, njihov dolazak u stabilnu verziju ipak popločava put za veći broj uređaja koji koriste ekane osetljive na dodir. Nova verzija softvera istovremeno donosi brojne druge promene uključujuću mogućnost odabira audio izvora iz tray menija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google će ažurirati Chrome za Windows XP i pošto Microsoft obustavi podršku za svoj OS

Izvor: Informacija.rs, 17.Okt.2013, 11:00

Google će nastaviti da objavljuje zakrpe za Chrome za korisnike operativnog sistema Windows XP i posle aprila 2014. kada će Microsoft, kako je najavljeno, obustaviti podršku za svoj još uvek veoma popularni operativni sistem. Iz Google-a kažu da napuštanje platforme sa tako velikom bazom korisnika...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.