Chieftec napajanje BSP-400S

Izvor: NC magazin, 29.Dec.2010, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chieftec napajanje BSP-400S



Mnogi kupci pri odabiru komponenti računara najviše pažnje posvećuju procesoru, matičnoj ploči ili grafičkoj karti a stavke kao što je napajanje često završavaju na poslednjem mestu i za njih se izdvaja tek onoliko novca koliko ostane ili neki minimum, samo da radi.

Iako će i sa najjeftinijim napajanjem verovatno većina konfiguracija na domaćem tržištu raditi činjenica je da napajanje nije toliko banalna komponenta koju treba zanemariti jer je upravo kvar napajanja jedan od najčešćih uzroka problema sa ostalim komponentama. U razgovoru sa iskusnijim serviserima može se saznati da je upravo napajanje ono što se prvo proverava kada računar sa “čudnim” simptomima dođe na servisni sto.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.