Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5

Izvor: ItRešenja.com, 13.Mar.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5

Malo više od mesec dana od izlaska Resident Evil 2, stiže novi hit kompanije Capcom, pomerajući granice rekordnog lansiranja koje je postavio RE2. Naime, Devil May Cry 5 je drugi najuspešniji naslov u istoriji kompanije, odmah iza Monster Hunter Worlda!

Sa fantastičnom meta-ocenom od 90, igrači i kritika se slažu u jednom, Devil May Cry 5 je izuzetno zabavna igra i sveukupno izuzetno iskustvo, kako po pitanju prezentacije, tako i mehanike igranja, te priče.

Za prezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << je, kao i u slučaju Resident Evil 2 zadužen impresivni Capcomov „RE ENGINE“. Ovo moćno grafičko razvojno okruženje još jednom potvrđuje svoju fleksibilnost i raskošnost, a da pri tome ne zahteva najskuplje procesore i grafičke kartice.

Tajna izuzetnih performansi, koje omogućavaju da Devil May Cry 5 sasvim lepo radi i na mobilnim Ryzen 5 3550H APU-ovima, leži u odličnoj DirectX 12 optimizaciji i upotrebi najmodernijih grafičkih tehnologija, koje je Capcom implementirao u RE ENGINE, u saradnji sa AMD-om:

RPM („Rapid Packed Math“) i FP16 proračunavanje – korišćenjem ove dve tehnologije povećava se efikasnost u uposlenosti GPU-a, smanjuje se ulazna latencija i pvećavaju sveukupne performanse, što za rezultat ima povećanje broja sličica u sekundi uz raskošniji izgled same igre.

Radeon FreeSync 2 HDR implementacija u Devil May Cry 5 omogućava PC igračima najimpresivniji i vizuelno najraskošniji igrački doživljaj na najmovijim monitorima iz Acer-a, Asus-a, AOC-a, Benq-a i Samsung-a.

Za maksimalni ugađaj u igranju Devil May Cry 5, preporuka je da se instaliraju, najnoviji, optimizovani Radeon Adrenalin 2019 drajveri, dostupni na AMD-ovoj zvaničnoj web stranici.

Saradnja kompanija Capcom i AMD premašuje tehnički deo na pravljenju RE ENGINE-a i donosi poklon kupcima Radeon RX grafičkih kartica, serije 570, 580, 590, Vega i VII u vidu paketa sa trenutno najvećim hitovima s početka 2019. – Resident Evil 2 i Devil May Cry 5.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

AMD: "Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5"

Izvor: PCAxe.com, 14.Mar.2019, 13:41

Malo više od mesec dana od izlaska Resident Evil 2, stiže novi hit kompanije Capcom Devil May Cry 5, dok iz kompanije AMD navode da je za uspešnu saradnju sa ovom poznatom kompanijom zaslužan i bitan element na kome su zajedničkim snagama radili.. Naime, u saopštenju za medije se navodi da je...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.