Canon predstavlja PowerShot N2

Izvor: ITsvet.com, 16.Sep.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon predstavlja PowerShot N2

U toku prošle godine, Canon je predstavio point & shoot model specifičnog dizajna. Naime, umesto pravougaonog oblika na koji smo svi navikli, ovaj aparat je kvadratnog oblika. PowerShot N model dizajniran je tako da se može držati na bilo koji način, pa je samim tim pogodan i za desnoruke i za levoruke korisnik. Ovoga puta Canon je predstavio N2 model koji je zamena za originalni N – N100 koji će i dalje ostati dostupan na tržištu – donoseći veliki broj novih karakteristika. Tu je novi 16.1MP senzor, brži DIGIC 6 procesor, 28-224mm f/3.0-5.9 8x optički zum sa unapređenim IS, koa i 2.8-inčni ekran koji se može okretati za 180 stepeni.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

7D Mark II najbolji Canon DSLR

Izvor: ITsvet.com, 16.Sep.2014

Kompanija Canon je predstavila dugo očekivani EOS 7D Mark II koji odlikuje veliki broj karakteristika koje odlikuju prethodni model, a brzina kontinuiranog fotografisanja povećana je na 10 fps, što je do sada bilo ograničeno samo na profesionalne sportske aparate. Glavni senzor slike je varijanta...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.