Canon osvojio četiri priznanja

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon osvojio četiri priznanja

Canon je danas objavio da je na dodeli nagradajednog od vodećih novinskih i snimateljskih udruženja na svetu – TIPA (Technical Image Press Association), osvojio četiri priznanja. Nagrade TIPA Awards izdvajaju najinovativnije fotografske proizvode predstavljene u proteklih 12 meseci. Žiri organizacije TIPA čine urednici 29 vodećih časopisa o fotografiji na svetu, a članovi dolaze iz 16 zemalja sa pet kontinenata. Žiri se sastaje jednom godišnje da bi doneo odluku o najnovijim proizvodima vezanim za fotografiju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Kompanija „Canon“ osvojila četiri priznanja

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Apr.2014

BEOGRAD – Kompanija „Canon“ osvojila je četiri priznanja na dodeli prestižnih nagrada jednog od vodećih novinskih i snimateljskih udruženja na svetu TIPA Awards 2014 (Technical Image Press Association) osvoji o četiri priznanja.. . Nagrade se izdvajaju za najinovativnije fotografske proizvode...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.