Canon Pixma iX7000

Izvor: ITsvet.com, 20.Jul.2010, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon Pixma iX7000

Većina ink jet štampača koji su dizajnirani da rade sa papirom dimenzija većih od A3 formata su mahom namenjeni foto entuzijastima ili grafičkim profesionalcima. Međutim, model Canon Pixma iX7000 je namenjen tržištu malih preduzeća, i to onima koji štampaju različite vrste postera, dijagrama i druge vrste poslovne štampe. Kao što se i može očekivati od uređaja ovakvog tipa kontrole su minimalne, tu je veliki taster za uključenje kao i indikatori koji ukazuju da je štamapač uključen odnosno da nema dovoljno papira. Ovaj štampač sadrži šest kertridža koji su pozicionirani ispod poklopca štampača. Podržani softver uključuje Easy Photo Print i easy Web Print alate.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Canon Pixma iX7000

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Jul.2010

Većina ink jet štampača koji su dizajnirani da rade sa papirom dimenzija većih od A3 formata su mahom namenjeni foto entuzijastima ili grafičkim profesionalcima. Međutim, model Canon Pixma iX7000 je namenjen tržištu malih preduzeća, i to onima koji štampaju različite vrste postera, dijagrama Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.