Cane i Loša rođaci Gavrila Principa

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cane i Loša rođaci Gavrila Principa

Da Zoran Kostić Cane, lider “Partibrejkersa” i Saša Lošić Loša, frontmen “Plavog orkestra”, nisu otkrili da su rođaci Gavrila Principa, verovatno niko ne bi znao da njih dvojica imaju rodbinske veze.

- On mi je deda po majčinoj liniji. Mi smo porodično partibrejkeri. Svašta se pisalo o Gavrilu... On je sa nepunih 19 godina dao život da bismo svi mi živeli zajedno - izjavio je Cane, a kada smo ga pitali da li je u rodbinskoj vezi i sa Lošom, rekao nam je da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veruje u to.

Sličnu priču ispričao je pevač „Plavog orkestra“.

- Princip se rodio preko puta sela gde se rodio moj deda. Postoji legenda da su moja i njegova porodica bile Čeke pre 400 godina, potekli su od zajedničkog pretka - rekao je Loša.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.