CM Storm Pitch

Izvor: PCAxe.com, 19.Jul.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CM Storm Pitch

In-ear gamerske slušalice iz Cooler Mastera – Hit u najavi!  
Kompanija Cooler Master dosta ulaže u svoj igrački brend CM Storm. In-ear slušalice nisu novina, ali kada se priča o gejmingu istina je da ih ne postoji mnogo, odnosno tek par proizvođača se odlučilo za taj potez. CM Storm Pitch je upravo to – prve in-ear gaming slušalice iz Cooler Mastera. Ono što karakteriše ove slušalice je premium aluminum finiš samog oklopa, i visoko kvalitetni drajveri od 10 mm.
Kakve bi to igračke slušalice bile da nema mikrofona? Ono što je karakteristično za ove slušalice je “360° omni-directional” mikrofon, a Cooler Master tvrdi da će igrači na LAN žurkama (čitaj: igraonicama) uvek udostojiti svoje saborce sa kristalnim zvukom svoga glasa, bez obzira na količinu spoljne buke.
Takođe, ono što karakteriše CM Storm Pitch je da se mogu koristiti i kao klasične in-ear slušalice, ali i slušalice za telefon, s obzirom da postoji taster za javljanje, odnosno u slučaju slušanja muzike za pauziranje neke numere.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.