CD Project: Cyberpunk 2077 se vraća na PlayStation Store

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 15:12

CD Project: Cyberpunk 2077 se vraća na PlayStation Store

Cyberpunk 2077 će se vratiti u Sony-jevu PlayStation Store 21. juna, više od 180 dana nakon što je Sony povukao PlayStation 4 verziju igre iz prodaje usled žalbi na performanse igre.

U izjavi za Polygon, Sony je potvrdio da će se Cyberpunk 2077 vratiti u PlayStation Store. Takođe je upozorio korisnike da ne igraju igru na osnovnom PlayStationu 4 dok CD Projekt Red ne reši još nekih problema. "Cyberpunk 2077 će ponovo biti uvršten na PlayStation Store od 21. juna 2021", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštili su iz Sony-ja. "Korisnici će i dalje imati problema sa performansama sa izdanjem PS4, dok CD Projekt Red nastavlja da poboljšava stabilnost na svim platformama. Preporučuje se puštanje igre na PS4 Pro ili PS5 za najbolje iskustvo."

Povratak Cyberpunka 2077 u Sony-jevu digitalnu prodavnicu dolazi nakon što je razvojini tim CD Projekt Red objavio više velikih zakrpa i hitnih ispravki za igru. Najnovija ažuriranja ciljala su na stotine grešaka i poboljšala performanse igre na poslednjoj generaciji konzola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.