Bronza za srpski Quake tim

Izvor: B92, 06.Maj.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za srpski Quake tim

Na ovogodišnjem takmičenju QuakeLive NationsCup XIII International tim iz Srbije pobedio je ekipu Ujedinjenog Kraljevstva i time osvojio treće mesto.



Iako je UK tim u nekoliko navrata bio u prednosti, reprezentacija Srbije je, šest godina nakon osvajanja bronze na NationsCup-u 2004. godine, ponovila je taj uspeh.

Ekipu su činili Dragan Rajkov iz Beograda, Nikola Šćekić iz Valjeva, Sebastian Roman iz Vršca i Beograđanin Ranko Marić, a tim je predvodio kapiten Đorđe Simonović iz Zrenjanina.

Ovoga puta igran je Team Death Match na raznim mapama, a detaljnije o turniru i skorovima možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.