Božović: Odbrana spremna, suđenje očekujemo ove godine

Izvor: Blic, 09.Okt.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Odbrana spremna, suđenje očekujemo ove godine

Zamenik predsednika Građanske inicijative SDP Ksenija Božović, izjavila je danas da očekuje da suđenje lideru Inicijative Oliveru Ivanoviću počne ove godine i da je njegova odbrana u potpunosti spremna za sudski proces koji predstoji.

Božovićeva je izjavila Tanjugu da je odbrana sve dokaze koje poseduje Oliver Ivanović i njegove svedoke predočila sudu u zakonskom roku i da očekuje da suđenje počne ove godine.

Ona je istakla da je kompletan advokatski tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji će braniti Ivanovića spreman za odbranu, kao i sam Ivanović koji se duže vreme nalazi u zatvoru.

Oliver Ivanović optužen je da je na Kosovu počinio krivično delo ratnog zločina nad civilnim stanovništvom 1999. godine, a zaprećena kazna za to delo je od pet godina do doživotne robije.

Ivanovića je Euleks uhapsio krajem januara u Kosovskoj Mitrovici, a njegovi advokati i on sam tvrde da se radi o politički motivisanom sudskom procesu koji je protiv njega pokrenut u vreme kada je Ivanović bio kandidat za gradonačelnika opštine Severna Mitrovica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanovićeva odbrana spremna, suđenje očekuje ove godine

Izvor: Studio B, 09.Okt.2014

Zamenik predsednika Građanske inicijative SDP Ksenija Božović, izjavila je da očekuje da suđenje lideru Inicijative Oliveru Ivanoviću počne ove godine i da je njegova odbrana u potpunosti spremna za sudski proces koji predstoji...Božovićeva je izjavila da je odbrana sve dokaze koje poseduje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.