Bosanac najazad dobio cipele broja 56

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac najazad dobio cipele broja 56

Bosanac sa stopalom od pola metra, Siniša Šušić iz Ljubinja, konačno je dobio cipele koje je specijalno za njega izradila banjalučka fabrika obuće "Bema" u vlasištvu Marinka Umčevića.

Umčević je, kako su preneli banjalučki mediji, Šušiću juče poklonio cipele veličine broja 56, koje je dobio nakon više godina, jer je do sada nosio samo patike.

“Osećaj kada sam obuo ove cipele je izvanredan. Ovo su prave cipele, kakve sam s čežnjom gledao u izlozima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodavnica obuće proteklih godina, jer nisam mogao da nađem odgovarajuće za sebe”, rekao je Šušić.

Ni Umičević nije krio oduševljenje, iako su radnici njegove kompanije cipele izradili napamet, bez mere.

“Pogodili smo meru i prezadovoljan sam. Za Sinišu ćemo napraviti još jedne čizme da se zimi ne bi prehladio”, dodao je Umčević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hercegovac najzad dobio cipele broj 56

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Hercegovac sa stopalom od pola metra, Siniša Šušić iz Ljubinja, konačno je dobio cipele koje je specijalno za njega izradila banjalučka fabrika obuće "Bema" u vlasištvu Marinka Umičevića...Umičević je, kako su preneli banjalučki mediji, Šušiću juče poklonio cipele veličine broja 56,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.