Blokada za Nook tablet OTA update

Izvor: ITsvet.com, 30.Dec.2011, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada za Nook tablet OTA update

Ukoliko su zabrinuti da bi OTA update mogao da nepovoljno utiče na mogućnosti korišćenja Nook tableta, korisnici mogu da odaberu da izvrše podešavanje koje je objavio jedan od XDA programera koje omogućava da se blokiraju svi OTA update-ovi. Ovo uključuje instaliranje nekoliko fajlova na vaš uređaj (druga dostupna metoda uključuje podešavanje nekoliko fajlova), ali ovaj proces ne sadrži rizik i takođe vas neće sprečiti da kupujete knjige Barnes & Noble kompanije. Kompletni detalji vezani za ovaj proces mogu se naći na XDA-developers stranici, pa prosudite sami da li vam je tako nešto potrebno.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Blokada za Nook tablet OTA update

Izvor: LaptopSvet.com, 30.Dec.2011

Ukoliko su zabrinuti da bi OTA update mogao da nepovoljno utiče na mogućnosti korišćenja Nook tableta, korisnici mogu da odaberu da izvrše podešavanje koje je objavio jedan od XDA programera koje omogućava da se blokiraju svi OTA update-ovi. Ovo uključuje instaliranje nekoliko fajlova na vaš...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.