Blizzard se izvinjava zbog Diabla III

Izvor: ITsvet.com, 19.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizzard se izvinjava zbog Diabla III

Kompanija Blizzard je izdala zvanično izvinjenje svim Diablo III igračima koji su imali problema sa pokretanjem igre usled problema sa serverom. Blizzard priznaje da je određeni broj igrači imao tehničke probleme te da je među tim igračima kojima se dešavalo i da igra krahira. U saopštenju se navodi da su preduzete sve mere da se ovaj problem ubrzo reši. Istom prilikom zvanični predstavnik ove kompanije naglasio je da pripreme za predstavljanje igre nisu daleko odmakle usled tehničkih problema koji su doveli do pojave niza drugih grešaka i problema.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Slabe tačke u Diablu III

Izvor: ItRešenja.com, 19.Maj.2012

Igrači su otkrili slabu tačku u ranoj verziji dugoočekivane Diablo III igre koja dovodi do krahiranja sistema. Prema navodima igrača, do krahiranja dolazi nakon što su igrači pokušavali da se uloguju online nakon izdanja igre koje je objavljeno u ponedeljak. Zvanični predstavnik kompanije navodi...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.