Blizzard radi na redizajnu Battle.net launcher-a

Izvor: ItRešenja.com, 22.Jan.2021, 13:06

Blizzard radi na redizajnu Battle.net launcher-a

Za mnoge je Battle.net portal njihovih omiljenih PC i macOS video igara. Naslovi koji se nalaze u vlasništvu Blizzard-a su popularni Overwatch i World of Warcraft, ali i izdanja Activision-a poput Call of Duty: Warzone. Kako se objašnjava, launcher se u poslednjih osam godina jedva promenio. Srećom, stiglo je davno očekivano ažuriranje.

Generalni izgled je preuređen i sada je moguće omiljenim igrama pristupiti vrlo lako. I društveni deo je prerađen, zajedno sa novim čvorištem >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << obaveštenja za poruke i proveru preuzimanja. Ažuriranje će prvo biti upućeno korisnicima u Severnoj Americi, a zatim u druge regione u narednim nedeljama, kako stoji u blogu. Pa ako ga već nemate, samo budite strpljivi. U nastavku vam dajemo u nekoliko koraka šta je to suštinski promenjeno u ažuriranoj verziji battle.net-a.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.