Blizzard podigao spomenik Arthasu u Tajvanu!

Izvor: ItRešenja.com, 10.Avg.2016, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizzard podigao spomenik Arthasu u Tajvanu!

Znali smo za neverovatnu popularnost filma Warcraft u Kini, ali bronzani spomenik Arthasu koji je osvanuo uoči dvadesetpetogodišnjice Blizzard Entertainmenta predstavlja pravi podsetnik na to koliko je veličanstveni MMO napredovao od svojih skromnih početaka

Kip je radio Steve Wang, a bronzani Arthas visok 4,26 metara smestio se na Calligraphy Greenwayju u Taichungu u Tajvanu. Blizzard je povodom otkrivanja kipa priredio video u kojem između ostalog možemo videti kako su ga pravili >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << umetnik i njegovi saradnici.

Blizzardov suosnivač Mike Morhaime rekao je uoči svečanog otkrivanja kako “je Blizzard oduševljen ovim događajem. Arthasova statua nije napravljena samo za dvadesetpeti Blizzardov rođendan, već i kao posveta svim gejmerskim zajednicama u Tajvanu. Radujemo se sledećih dvadeset i pet godina epskih gejmerskih iskustava“, zaključio je Morhaime.

Potpredsednik razvoja kinematike u Blizzardu, Nick Carpenter, je dodao: “Želeli smo svetu da poklonimo najveću Blizzardovu ikonu iz videoigara. Za to nam je trebala prava vojska. Rekao bih, čak i najtalentovaniji ljudi u industriji.



Izvor: Screen Fun/Game Fun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.